Beheerder Brandmeldinstallatie (BMI)

Om een goede werking van de brandmeldinstallatie in je gebouw te waarborgen moet deze door de beheerder brandmeldinstallatie maandelijks gecontroleerd worden. Deze taak kan intern of extern belegd worden bij iemand die de cursus beheerder brandmeldinstallatie heeft gevolgd.

Wanneer je ervoor kiest om het beheer van de brandmeldinstallatie uit te besteden aan Certiva weet je zeker dat de controle en het onderhoud wordt uitgevoerd door een expert. Wij zijn technisch goed onderlegd en nemen hier echt de tijd voor, wat bijdraagt aan de bedrijfsveiligheid van jouw organisatie.

Wij noteren alle werkzaamheden in het logboek van de brandmeldinstallatie. Daarnaast leggen we deze ook vast in ons digitale logboek (Certiva LogWise), waar jij realtime inzicht in hebt.

Neem contact met ons op

“Wij verzorgen het beheer, controles en onderhoud van jouw brandmeldinstallatie met goed opgeleid personeel en een efficiënte digitale backoffice”

Hoe gaan wij te werk?

1. Afspraak inplannen

De opdracht komt bij ons binnen en we plannen een startdatum met je in. 

2. Controles en onderhoud

Onze expert komt bij je langs op locatie voor controles en onderhoud van jouw brandmeldinstallatie.

3. (Digitaal) logboek

We noteren alle werkzaamheden in het logboek van de brandmeldinstallatie en in ons digitale logboek Certiva LogWise.

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!    Offerte opvragen

    Wil je een offerte ontvangen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op om kennis te maken en jouw wensen in beeld te brengen!