Programma van Eisen

Een Programma van Eisen (PvE) voor brandmeld- of ontruimingsalarminstallaties is vanuit de NEN 2535 een verplicht document dat afspraken tussen de eisende partijen, gebruiker en eigenaar vastlegt. Het PvE wordt geschreven naar de eisen van de eisende partij. Dat kan de gemeente zijn, maar ook je verzekeraar. Heb je te maken met meerdere eisende partijen? Dan worden de eisen van alle partijen erin verwerkt.

Het opstellen van een PvE voor jouw brandmeld- of ontruimingsalarminstallatie bestaat bij Certiva uit drie onderdelen:

  1. Algemene informatie om een beeld te krijgen van het project. Eventuele uitvoerende bedrijven kunnen hierin ook al vermeld worden.
  2. Een opsomming van de gestelde eisen en achterliggende normen.
  3. Het aanbieden van het PvE bij het bevoegd gezag om de inhoud te bekrachtigen. Vanzelfsprekend gaat dit in overleg met jou.
Neem contact met ons op

“Wij leggen alle uitgangspunten vast in het verplichte Programma van Eisen, zodat je tot een juiste brandmeld- of ontruimingsalarminstallatie komt”

Hoe gaan wij te werk?

1. Afspraak inplannen

De opdracht komt bij ons binnen en we plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

2. Inspectie en intake

Onze adviseur komt bij je langs op locatie voor een inspectie en intake, waarbij we gebruik maken van professionele meetapparatuur.

3. Adviesrapport

We verwerken onze bevindingen in een adviesrapport en nemen deze met je door. Zo weet jij waar de knelpunten liggen en kan je direct aan de slag. Wil je ondersteuning bij het oppakken van deze punten? Wij helpen je graag!

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!    Offerte opvragen

    Wil je een offerte ontvangen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op om kennis te maken en jouw wensen in beeld te brengen!