Ontruimingsplattegrond

Een ontruimingsplattegrond (ook wel vluchtwegplattegrond genoemd) is bedoeld voor alle gebruikers van een gebouw. Dit is een schematische tekening waarop te zien is hoe gebruikers in geval een nootsituatie het gebouw moeten verlaten, oftewel de vluchtwegen.

Daarnaast staat op de plattegrond alle relevante informatie, zoals:

  • Blusmiddelen;
  • Hulpmiddelen;
  • Afsluiters.

Certiva ondersteunt graag bij het maken van een hoge kwaliteit plattegrond. Zo voldoet deze aan alle eisen en zorg je ervoor dat iedereen in geval van nood op tijd veilig is.

Neem contact met ons op

“Noodsituatie? Een vluchtwegplattegrond zorgt ervoor dat alle gebruikers van jullie gebouw bij calamiteiten snel en veilig weg kunnen komen”

Hoe gaan wij te werk?

1. Afspraak inplannen

De opdracht komt bij ons binnen en we plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

2. Inspectie en intake

Onze adviseur komt bij je langs op locatie voor een inspectie en intake, waarbij we gebruik maken van professionele meetapparatuur.

3. Adviesrapport

We verwerken onze bevindingen in een adviesrapport en nemen deze met je door. Zo weet jij waar de knelpunten liggen en kan je direct aan de slag. Wil je ondersteuning bij het oppakken van deze punten? Wij helpen je graag!

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!    Offerte opvragen

    Wil je een offerte ontvangen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op om kennis te maken en jouw wensen in beeld te brengen!