Brandveiligheidsscan

Zijn bezoekers en medewerkers in jullie gebouw veilig? Onze brandveiligheidsscan geeft de zekerheid waar je naar op zoekt bent.

Met de scan brengen we de risico’s op brand in kaart en bepalen we waar verbeterpunten liggen op het gebeid van brandveiligheid. Daarbij maakt de scan inzichtelijk of de huisvesting aan alle wettelijk gestelde eisen voldoet. Een essentieel onderdeel om te voorkomen dat de verzekeraar niet tot schadeloosstelling overgaat als er toch brand uitbreekt.

In een overzichtelijke rapportage sommen wij de uitkomsten op van controles op onder andere:

  • De administratie;
  • De brandcompartimenten;
  • De brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties;
  • De vluchtroutes.

We sluiten de rapportage af met een plan van aanpak. Deze is opgebouwd uit actiepunten met risicoklassering en een prioriteitenlijst. Zo kun je direct aan de slag, waar wij natuurlijk graag bij ondersteunen.

 

Neem contact met ons op

“Om te weten hoe het in jullie huisvesting gesteld is met de brandveiligheid, voeren wij een uitgebreide inspectie uit: de brandveiligheidsscan”

Hoe gaan wij te werk?

1. Afspraak inplannen

De opdracht komt bij ons binnen en we plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

2. Inspectie en intake

Onze adviseur komt bij je langs op locatie voor een inspectie en intake, waarbij we gebruik maken van professionele meetapparatuur.

3. Adviesrapport

We verwerken onze bevindingen in een adviesrapport en nemen deze met je door. Zo weet jij waar de knelpunten liggen en kan je direct aan de slag. Wil je ondersteuning bij het oppakken van deze punten? Wij helpen je graag!

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!    Offerte opvragen

    Wil je een offerte ontvangen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op om kennis te maken en jouw wensen in beeld te brengen!