Risico- inventarisatie en evaluatie (RI&E)

Ben je op zoek naar een grondige, betrouwbare en professionele Risico- inventarisatie & evaluatie (RI&E)? Wij ondersteunen bij dit wettelijk verplichte proces, dat bijdraagt aan het beheren en minimaliseren van potentiële risico’s in jouw organisatie. 

Wanneer je kiest voor een RI&E van Certiva kun je het volgende verwachten: 

  • Inventarisatie: Tijdens de inventarisatie identificeren we de mogelijke gevaren in je bedrijf, variërend van brandrisico’s tot chemische, biologische en ergonomische risico’s. Deze wordt uitgevoerd door een gecertificeerde Arbodeskundige.  
  • Evaluatie: We beoordelen de geïdentificeerde risico’s op relevantie en impact. 
  • Plan van aanpak: We stellen een gedetailleerd actieplan op om de gevonden risico’s aan te pakken en de veiligheid van jouw medewerkers te waarborgen. 
  • Begeleiding en uitvoering: Certiva begeleidt je bij elke stap in dit proces en kan, indien gewenst, de uitvoering van het plan van aanpak op zich nemen.

Om ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteitsstandaarden handhaven, wordt onze RI&E indien nodig getoetst. Zo heb jij nog meer zekerheid dat je bedrijfsveiligheid in goede handen is. 

Neem contact met ons op

“Met de RI&E helpen wij jou met het beheersen van risico’s, anticiperen op mogelijke gevaren en zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving”

Hoe gaan wij te werk?

1. Afspraak inplannen

De opdracht komt bij ons binnen en we plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

2. Inventarisatie en evaluatie

De Arbodeskundige identificeert de mogelijke gevaren in je bedrijf en evalueert deze.

3. Plan van aanpak

We verwerken onze bevindingen in een plan van aanpak en nemen deze met je door. Zo weet jij waar de risico’s liggen en kan je direct aan de slag. Wil je ondersteuning bij het oppakken van deze punten? Wij helpen je graag!

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!    Offerte opvragen

    Wil je een offerte ontvangen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op om kennis te maken en jouw wensen in beeld te brengen!