Ontruimingsplan

Wie heeft de leiding bij calamiteiten? Wie zorgt ervoor dat iedereen veilig het pand verlaat? En wie heeft contact met de hulpdiensten? Een ontruimingsplan geeft duidelijkheid!

Certiva ondersteunt graag bij het opstellen van dit (verplichte) ontruimingsplan. Door middel van taken en instructies beschrijven wij in het plan precies wie bij een calamiteit welke actie moet ondernemen. Onderdeel hiervan is ook de ontruimingsplattegrond, die wij voor je kunnen maken. Indien gewenst kunnen wij het ontruimingsplan ook uitbreiden naar een compleet bedrijfsnoodplan.

Het is daarnaast van belang dat er regelmatig een ontruimingsoefening wordt uitgevoerd, zodat medewerkers de theorie in de praktijk toe kunnen passen. Ook hier ondersteunen wij in.

Neem contact met ons op

“Het beschikbaar hebben van een goed ontruimingsplan is verplicht voor iedere organisatie waar in het gebouw een ontruimingsalarminstallatie aanwezig is”

Hoe gaan wij te werk?

1. Afspraak inplannen

De opdracht komt bij ons binnen en we plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

2. Inspectie en intake

Onze adviseur komt bij je langs op locatie voor een inspectie en intake, waarbij we gebruik maken van professionele meetapparatuur.

3. Adviesrapport

We verwerken onze bevindingen in een adviesrapport en nemen deze met je door. Zo weet jij waar de knelpunten liggen en kan je direct aan de slag. Wil je ondersteuning bij het oppakken van deze punten? Wij helpen je graag!

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!    Offerte opvragen

    Wil je een offerte ontvangen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op om kennis te maken en jouw wensen in beeld te brengen!