Extern vertrouwenspersoon

Wil jij een veilige werkplek voor jouw medewerkers creëren? Kies dan voor een extern vertrouwenspersoon van onze samenwerkingspartner Adcase.

Zij bieden een team van externe vertrouwenspersonen (LVV gecertificeerd) dat jouw medewerkers ondersteunt wanneer zij worden geconfronteerd met ongewenste omgangsvormen. Ongewenst gedrag doet zich voor in de vorm van:

  • Discriminatie;
  • Pesten;
  • Agressie en geweld;
  • (Seksuele) intimidatie.

Je kunt bij hen terecht voor een vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen (VPO) en integriteit (VPI). Zij staan voor veiligheid, vertrouwen en onafhankelijkheid, waarmee ze bijdragen aan een gezonde bedrijfscultuur, welke goed is voor zowel de werkgever als de werknemer. Zo draagt een extern vertrouwenspersoon bij aan een goed werkklimaat en minder stress, ziekteverzuim en economische schade.

Neem contact met ons op

“Met een extern vertrouwenspersoon biedt je een veilige werkomgeving voor jouw medewerkers”

Hoe gaan wij te werk?

1. Afspraak inplannen

De opdracht komt bij ons binnen en we plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

2. Inspectie en intake

Onze adviseur komt bij je langs op locatie voor een inspectie en intake, waarbij we gebruik maken van professionele meetapparatuur.

3. Adviesrapport

We verwerken onze bevindingen in een adviesrapport en nemen deze met je door. Zo weet jij waar de knelpunten liggen en kan je direct aan de slag. Wil je ondersteuning bij het oppakken van deze punten? Wij helpen je graag!

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!    Offerte opvragen

    Wil je een offerte ontvangen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op om kennis te maken en jouw wensen in beeld te brengen!