Over Certiva

Stel je voor, je loopt door je bedrijf, zorginstelling of kinderopvang en je weet: alles is hier veilig. Dat gevoel, die zekerheid, daar streef jij naar. En bij Certiva helpen we je daar mee! 

Jouw Partner in Brandveiligheid

Je wilt niet alleen dat je gebouw voldoet aan de regels, maar vooral dat het ook écht veilig is. Daarom ondersteunen wij je bij elke stap. Of je nu een brandveiligheidsscan nodig hebt, hulp bij het opstellen van een ontruimingsplan, of iemand die de rol van beheerder brandmeldinstallatie op zich neemt, je staat er niet alleen voor. En het mooiste? Met ons digitale logboek, Certiva LogWise, heb je altijd en overal realtime inzicht in je brandmeldinstallatie. Simpel, transparant en efficiënt.

Meer dan alleen brandveilig

Je bedrijfsveiligheid is minstens zo belangrijk als de brandveiligheid. Hiervoor kan je ook bij Certiva terecht. Heb je hulp nodig bij het opstellen van een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E)? Zoek je een training voor je bedrijfshulpverleners (BHV)? Of wil je een veilige werkplek creëren met externe vertrouwenspersonen? Wij bieden graag ondersteuning. 

Neem contact met ons op

Waarom Certiva?

  • Omdat je zoekt naar iemand die écht thuis is in de wereld van brand- en bedrijfsveiligheid.
  • Omdat je niet zit te wachten op dikke rapporten, maar op praktijkgerichte en werkbare oplossingen.
  • Omdat je een persoonlijke en betrokken partner wilt, die met je meedenkt en voor je klaarstaat.

“Kies voor zekerheid. Kies voor Certiva. Jouw veiligheid, onze expertise”.