Vergunningen

Is een omgevingsvergunning brandveilig gebruik of een gebruiksmelding brandveilig gebruik verplicht voor jouw gebouw? Die kans is erg groot! Certiva weet precies wanneer de vergunning (onderdeel van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) of gebruiksmelding noodzakelijk is en helpt jouw organisatie hier graag mee.

Er zijn verschillende eisen waaraan een gebouw moet voldoen:

  • Er moet een ontruimingsplan zijn;
  • Er moeten blusmiddelen aanwezig zijn
  • Er moet een maximaal aantal aanwezig vastgesteld zijn.

Voordat je een vergunning of gebruiksmelding aanvraagt is het van belang om te kiezen voor een partij die alle eisen van binnen en buiten kent. Zo voorkom je dat de gemeente gebreken constateert, hierdoor een boete of dwangsom oplegt of jouw organisatie zelfs (gedeeltelijk) buiten gebruik stelt. Certica is dé expert die jouw aanvraag tot in de punten verzorgd en indient.

Neem contact met ons op

“Wij weten wanneer een omgevingsvergunning of gebruiksmelding brandveilig gebruik verplicht is en ondersteunen jou hierbij”

Hoe gaan wij te werk?

1. Afspraak inplannen

De opdracht komt bij ons binnen en we plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

2. Inspectie en intake

Onze adviseur komt bij je langs op locatie voor een inspectie en intake, waarbij we gebruik maken van professionele meetapparatuur.

3. Adviesrapport

We verwerken onze bevindingen in een adviesrapport en nemen deze met je door. Zo weet jij waar de knelpunten liggen en kan je direct aan de slag. Wil je ondersteuning bij het oppakken van deze punten? Wij helpen je graag!

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!    Offerte opvragen

    Wil je een offerte ontvangen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op om kennis te maken en jouw wensen in beeld te brengen!