Digitaal logboek

Voor alle installaties die vanuit het Bouwbesluit vereist zijn, moet jouw organisatie kunnen aantonen dat deze op de juiste manier worden beheerd, onderhouden en gecontroleerd. Dit kan eenvoudig en overzichtelijk met het digitale logboek van Certiva: Certiva LogWise.

Als beheerder brandmeldinstallatie voeg je alle relevante informatie eenvoudig zelf toe aan Certiva LogWise. Kies je ervoor om het beheer aan ons uit te besteden? Dan zorgen wij ervoor dat de juiste informatie in het digitale logboek wordt gezet.

Door gebruik te maken van Certiva LogWise is het onderhoudsrapport, na uitgevoerd onderhoud, direct beschikbaar. Ook kan er eenvoudig een overzicht worden gemaakt met de onderhoudshistorie en opmerkingen van de beheerder. Wil je onderhoudsrapportages van derden toevoegen? Dat is ook mogelijk, eventueel voorzien van een vervaldatum.

Het digitale logboek biedt dus diverse voordelen:

  • Er zijn geen losse mappen of documenten meer nodig.
  • Alles is centraal en digitaal realtime in te zien, door zowel jou als andere mensen in je organisatie, het bevoegd gezag en onderhoudende partijen.
Neem contact met ons op

“Om aan te kunnen tonen dat de brandmeldinstallatie in je gebouw goed werkt kun je alle relevante informatie in ons digitale logboek zetten en realtime inzien”

Hoe gaan wij te werk?

1. Afspraak inplannen

De opdracht komt bij ons binnen en we plannen een startdatum met je in.

2. Inspectie en intake

Onze expert komt bij je langs op locatie voor controles en onderhoud van jouw brandmeldinstallatie.

3. Adviesrapport

We verwerken onze bevindingen in een adviesrapport en nemen deze met je door. Zo weet jij waar de knelpunten liggen en kan je direct aan de slag. Wil je ondersteuning bij het oppakken van deze punten? Wij helpen je graag!

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!    Offerte opvragen

    Wil je een offerte ontvangen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op om kennis te maken en jouw wensen in beeld te brengen!