Bedrijfshulpverlening (BHV)

Jij wilt toch ook goed voorbereid zijn als het gaat om veiligheid op de werkvloer? Kies dan voor onze Bedrijfshulpverlening (BHV) basis- en herhalingscursussen. Zo voldoe je niet alleen aan de wettelijke verplichtingen, maar waarborg je met name de veiligheid van jouw team en werkplek. 

Wat leer je onder andere tijdens de BVH basiscursus?

  • Eerste hulp verlenen;
  • Reanimatie en beademing; 
  • Brand bestrijden en ontruiming co√∂rdineren;
  • Communiceren tijdens calamiteiten (met hulpdiensten). 

Ben je al in het bezit van een BHV diploma? Dan is het raadzaam om je kennis up-to-date te houden met de BHV herhalingscursus:

  • Herhaling en praktijkoefeningen van de basisvaardigheden (vanuit de BHV basiscursus);
  • Recente ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening. .

Onze cursussen worden aangeboden via erkende opleiders, zodat je kunt rekenen op hoogwaardige training van professionals. Wij begrijpen dat ieder bedrijf uniek is. Daarom bieden we flexibele leermogelijkheden, zowel bij jou op locatie als bij de opleider. 

Neem contact met ons op

“Investeer in een BHV basis- of herhalingscursus van Certiva en zorg ervoor dat je klaar bent om te handelen in het geval van nood”

Hoe gaan wij te werk?

1. Afspraak inplannen

De opdracht komt bij ons binnen en we plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

2. Inspectie en intake

Onze adviseur komt bij je langs op locatie voor een inspectie en intake, waarbij we gebruik maken van professionele meetapparatuur.

3. Adviesrapport

We verwerken onze bevindingen in een adviesrapport en nemen deze met je door. Zo weet jij waar de knelpunten liggen en kan je direct aan de slag. Wil je ondersteuning bij het oppakken van deze punten? Wij helpen je graag!

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!    Offerte opvragen

    Wil je een offerte ontvangen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op om kennis te maken en jouw wensen in beeld te brengen!