Bouwplantoetsing

Heeft jouw organisatie bouwplannen, bijvoorbeeld nieuwbouw of een verbouwing? Of wil je weten hoe een bestaand bouwwerk er voor staat? Laat je ontwerp dan in een vroeg stadium toetsen. Zo voorkom je dat het niet aan de eisen van de gemeente en brandweer voldoet en dat de bouw vertraging oploopt.

Wij toetsen het ontwerp aan de brandveiligheidsvoorschriften vanuit het Bouwbesluit 2012. Tijdens onze controle worden alle aspecten van brandveiligheid onder een vergrootglas gelegd. Denk hierbij aan:

  • Brand- en rookcompartimenten;
  • Aanwezige brandveiligheidsinstallaties (bijvoorbeeld noodverlichting);
  • De aanwezigheid van blusmiddelen.

We zorgen ervoor dat ieder onderwerp wordt getoetst, zodat je verzekerd bent van een goede medewerking van zowel de gemeente als de brandweer.

Neem contact met ons op

“Kies je voor een bouwplantoetsing door Certiva, dan wordt het ontwerp getoetst aan de brandveiligheidsvoorschriften vanuit het Bouwbesluit 2012”

Hoe gaan wij te werk?

1. Afspraak inplannen

De opdracht komt bij ons binnen en we plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

2. Inspectie en intake

Onze adviseur komt bij je langs op locatie voor een inspectie en intake, waarbij we gebruik maken van professionele meetapparatuur.

3. Adviesrapport

We verwerken onze bevindingen in een adviesrapport en nemen deze met je door. Zo weet jij waar de knelpunten liggen en kan je direct aan de slag. Wil je ondersteuning bij het oppakken van deze punten? Wij helpen je graag!

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!    Offerte opvragen

    Wil je een offerte ontvangen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op om kennis te maken en jouw wensen in beeld te brengen!